Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 102

Thread: Discussion on Lag problems

  1. #11
    Forum Moderator Morgan le Fay's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Clarity
    Posts
    2,023
    Quote Originally Posted by Deucalion View Post
    Refreshes take longer, sometimes much longer than normal.
    Caribbean Pirates commands lag about 5-7 seconds
    Arena battles hand at the "preparing battle" popup longer than normal
    Battles hang at "Engaging Battle" for up to 30 seconds or more.
    I'd have to agree with Andy that it seems that anytime data is needed from the server, is when it happens.

    Thanks
    This exactly how it's happening on s4 too.

    Thanks.

    Forum Moderators are volunteers and are unable to fix in game problems

  2. #12
    Ironheart WickeD's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Tigerland
    Posts
    399
    Same on Server 15, Lag is horrible after the server merge.

  3. #13
    Justice Riot's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Triads
    Posts
    1,112
    This seems to happen every opening day of CW.

    Nothing new.

  4. #14
    Forum Moderator Andy's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Sol
    Posts
    2,885
    The lag started again on server 7. Several seconds delay before a fight starts in the Lab.
    The opinions expressed on this post are my own as a player, not as a Moderator.

  5. #15
    Champion NyxHunter's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Impurity
    Posts
    68
    Please fix the lag. It's terrible today during the banish event.

  6. #16
    Lightbringer Deucalion's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Whorehouse, WoO S.1
    Posts
    692
    9:05 and CWF is lagging very badly. Not sure if all servers are affected.


    -- Deuc

    Quote Originally Posted by Peeta Melark View Post
    Andy this is a huge exploit that Deucalion has posted. Why aren't you editing or deleting it?

    "Thank you for your constantly supporting on Tynon!"

  7. #17
    Forum Moderator Andy's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Sol
    Posts
    2,885
    Server 8:10 Got a lot worse. Whent to bid on a city and the green check mark was already on. Refreshed (slow to get the to the game screen and then very slow to get the power to display) then went to bid and, of course, there was no green check mark. Entered the bid and it took 15 seconds before the checkmark appeared.
    The opinions expressed on this post are my own as a player, not as a Moderator.

  8. #18
    Ironheart BGB's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    S17 Dragons
    Posts
    364
    S17 about 10sec latency. 7 hops from server getting 200ms response time.

  9. #19
    laggign so badly right now - which is just great seeing as tho its lady time..... chmp wars all screwed up - cant see a damn thing, no fight replays so i dont know if i need to change form or what. cant click lady, - no box to tell her my story, cant move either - wont run to where i click. annoyign and frustrating to say teh least.

    was hopeful of finally makign it into top 512.....guess i can kiss that goodbye for anothe fortnight

    Edit: so last round of prelims over - i wind up ranked 522 - i blame game and its bugs/glitches and related lag issues for me missing out NOT HAPPY
    Last edited by trahevony_4745091; 02-27-2014 at 02:30 AM.

  10. #20
    Guardian Jewels's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Brokefolk
    Posts
    156
    cwf - using old formations unable to update them - and lag is just everywhere...
    lady, pirates - any screen you click on like heroes/rankings etc - any fight is paused -
    hit someone early today in arena without any heroes in formation - it used old formation there also
    Last edited by Jewels; 02-27-2014 at 02:09 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •